Heerlijk varen met zeilend partyschip Amazone !

Driemaster Amazone: Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Hellevoetsluis en waar u maar wilt.
bedrijfsuitstapje, feest, trouwlocatie, incentive, ontvangst relaties


Amazone, partyschip voor feesten en partijen Partyschip Amazone onder zeil Partyschip met vele catering mogelijkheden

De historie van de Amazone vindt u door hier te klikken.
Uw bezoek aan Rotterdam krijgt met het inschepen op de Amazone aan de voet van de Erasmusbrug wel een heel bijzonder tintje. U vaart op een imposante, van alle gemakken voorziene driemaster, over de rivier en door de havens van Rotterdam. De band is opgesteld en het feest kan beginnen ! Groepen van 25 tot maximaal 125 personen treffen aan boord van dit partyschip een luxe en comfortabele ambiance met een uitstekende culinaire verzorging.   Amazone; een unieke locatie voor uw feest Wij kunnen voor u een volledig dag/avond programma samenstellen met bijvoorbeeld een bezoek en rondleiding op de werf Hollands Welvaren waar een replica van het VOC-schip De Delft wordt gebouwd.
U kunt ook uw eigen programma samenstellen en de Amazone inpassen voor een varende lunch-break of een afsluitende borrel en diner.
Indien uw focus meer op het zeilen ligt dan is vertrek uit Hellevoetsluis een aanrader waarbij op het Haringvliet wordt gevaren.
Partyschip, ook voor surprise parties
Trouwen aan boord van de Amazone. Huis der gemeente in o.a. Rotterdam. Aansluitend receptie, buffet en bruiloftsfeest in de haven van Rotterdam.
Voor een uitgebreid dagprogramma met feestelijke uitloop in de avond kunt u vertrekken uit Rotterdam met eerst een bezoek aan de havens en daarna via Oude Maas en Spui naar het ruime water waar de zeilen kunnen worden getest. Lunch en buffet aan boord en de band speelt in de grote lounge. Ontschepen in Hellevoetsluis.

Natuurlijk kan er in de comfortabele zitgelegenheid aan dek rustig worden genoten van zon, water en wind. Benedendeks vindt u de bar en de gezellige lounges met onder andere de boordbibliotheek. Het dekhuis biedt uitzicht naar buiten zodat ook zonder de elementen te trotseren kan worden genoten van wat zich buiten afspeelt.

Amazone en een vriendelijke bemanning
Relaxen op de driemaster Amazone, perfect bedrijfsuitje.
De grote lounge met bar benedendeks aan boord van het partyschip Amazone. In de kleine lounge vindt u de bibliotheek.

De Amazone biedt de mogelijkheid om stilliggend of varend parties, bedrijfsuitstapjes, produktpresentaties en trainingen te organiseren. Bij feesten kan de dansvloer worden vrijgemaakt en een band worden opgesteld. De Amazone is officiële trouwlocatie in de gemeente Rotterdam. Trouwen in nautische sfeer met daarna diner, receptie en feest.


Havenrondvaart door de haven van Rotterdam, dekhuis Amazone Comfortabel met uitzicht naar buiten Salon partyschip Amazone

Vaste ligplaats van de Amazone is de Veerhaven in centrum Rotterdam nabij de Erasmusbrug (naast Koninklijke Roei en Zeilvereniging De Maas, Veerdam 1). Andere vertrekplaatsen zoals Schiedam, Vlaardingen en Maassluis zijn uiteraard mogelijk. In de zomermaanden wordt regelmatig uit Hellevoetsluis vertrokken waarbij gevaren wordt op het Haringvliet.

De zeilen worden gehesen Bedrijfsuitstapje met bezoek aan de stormvloedkering
  Driemaster Amazone op de Nieuwe Maas ter hoogte van Schiedam  

   Alle informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid
van partyschip 'Amazone'
wordt u graag verstrekt op nummer:
085-8883974
 
 

In 2020 is de Amazone van eigenaar gewisseld. Zij zetten de activiteiten met groot enthousiasme voort. U vindt hun mogelijkheden op hun website: Website Amazone